Home EVCharge Total Energies

TotalEnergies versterkt zijn snellaadnetwerk in België

1 Aug 2024

Het netwerk met snellaadinfrastructuur van TotalEnergies is in volle ontwikkeling in België. Momenteel bestaat het netwerk uit vijf hubs die ideaal gelegen zijn in de buurt van belangrijke verkeersaders.

Vijf snellaadhubs van TotalEnergies

TotalEnergies zet volop in op de ontwikkeling van elektrische mobiliteit in België door de uitrol van een netwerk met snellaadinfrastructuur.

Vandaag zijn er vijf snellaadhubs operationeel in ons land.

De snellaadhub van Olen

Deze snellaadhub bevindt zich langs de E313, aan de afrit Herentals-Oost (22). Zo hoeven automobilisten geen omweg te maken als ze tussen Antwerpen en Hasselt rijden.

De snellaadhub van Kemzeke

In Kemzeke bevindt het laadpunt zich op de carpoolparking langs de E34. Hierdoor is het gemakkelijk bereikbaar voor iedereen die deze belangrijke weg in het noorden van het land neemt.

De snellaadhub van Nevele

De laadhub in Nevele is strategisch gelegen op de carpoolparking langs de E19, een belangrijke weg voor het verkeer van en naar Gent.

De snellaadhub van Nieuwpoort

In Nieuwpoort bevindt de hub zich op de carpoolparking langs de E40 richting de kust, ideaal voor iedereen die op weg naar de zee zijn voertuig wil opladen.

De laadhub Axix Park

De laadhub in Axis Park ligt op slechts vijf minuten van de universiteitsstad Louvain-la-Neuve. De hub is bereikbaar via drie belangrijke wegen, de snelweg E411, de N4 en de N25, en is erg handig om uw auto op te laden als u die wegen gebruikt.

Ontdek onze laatste blogs

Blog

MVO-beheer: TotalEnergies wordt beloond voor zijn inzet!

Blog

Nieuwe laadpunten in Wallonië

Blog

Klantgetuigenis – Effia België